Open Atelier

Open Atelier Drenthe 2022

In het weekend van 12 & 13 maart 2022 openen de deuren van de galerie weer in Zwinderen!

Er is de afgelopen tijd weer erg veel gebeurd en we hebben weer veel mensen blij mogen maken met onze bronzen beelden. We hebben veel in opdracht gewerkt maar ook onze vaste collectie beelden is nog steeds erg gewild. Dat vinden wij natuurlijk fijn! We ontvangen ook graag weer nieuwe mensen die ons werk nog niet kennen Dus vandaar het ‘Open Atelier’. 

We hebben weer veel mooie bronzen beelden en ander moois staan. Natuurlijk hebben we weer een aantal van onze bronzen ijsvogelbeeldjes vers van de pers. Ook een aantal nieuwe kleine vogelbeeldjes zoals een klein brons uiltje en een paar superleuke roodborstjes in brons.

Ook de paardenbeelden zijn weer goed vertegenwoordigd. 
Voor wie op zoek is naar een leuk cadeau voor een echte paardenliefhebber hebben we aardig wat te kiezen!

Horse sculpture Fortuna Fortune
IJsvogeltje op tak in brons
Veulentje in brons
Daedalus bronzen beeld

Bronzen beeld kopen?

De AVIATOREN collectie van Maurice is uiteraard ook weer goed vertegenwoordigd. We laten ook wat zien van nieuwe beelden in wording. Kortom genoeg te zien en ook bij de andere adressen is er veel moois te zien. 

Een mooie gelegenheid om bij de kunstenaar op het atelier te kijken en direct een mooi kunstwerk aan te schaffen. Je haalt zo iets unieks in huis waar je heel lang van kunt genieten. Wilt u liever op een ander moment een afspraak maken voor een bezichtiging dan kan dat uiteraard ook. 

U bent van harte welkom! 

KunstzinnigeZaken.nl | Markeweg 20 in Zwinderen / Zaterdag 12 maart & Zondag 13 maart.       

 

 

 

 

Trefwoorden: IJsvogeltje in brons, paardenbeeldje, bronzen uil, bronzen roodborstje, bronzen ijsvogel, ijsvogel beeld, paardenbeeld, veulentje ins brons, bronzen beeld veulentje, AVIATOREN, mensen en dier in brons, bronzen beelden galerie Drenthe

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.