Bronzen Beelden Winkel in Drenthe

Galerie in Drenthe | Bronzen beelden winkel in Drenthe

Zoekt u een mooi bronzen beeld of iets unieks voor uw interieur of tuin? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bronzen beelden gegoten volgens de Cire Perdue methode

Of het nu gaat om een levensgroot monument, een herdenkingsbeeld, een gedenkteken voor een persoonlijk grafmonument of een klein mooi beeldje voor uw interieur, wij maken prachtige figuratieve beelden met veel aandacht voor detail en kwaliteit. De beelden ontwerpen en maken wij zelf in ons kunst atelier in Zwinderen en het is volledig handwerk. Met vakmanschap en passie voor het vak geven wij onze, maar ook uw ideeën vorm!

In onze galerie en showroom hebben we altijd een aantal mooie beeldjes in voorraad en u kunt ook direct in onze webshop een beeldje bestellen. Wilt u liever eerst even kennismaken en de beelden in het echt bekijken dan bent u van harte welkom in onze galerie in Drenthe in Zwinderen. Neem vooraf even contact op dan maken wij tijd voor u. 

Bronzen beelden winkel in Drenthe

Enkele voorbeelden van onze beelden

Beelden in uitvoering

In de afgelopen jaren hebben wij tal van mooie opdrachten mogen uitvoeren. Voor uiteenlopende opdrachtgevers, soms heel persoonlijk maar ook grote projecten voor in de openbare ruimte. Hiervoor werken wij ook samen met verschillende vakkundige partners als het gaat om uitvoering, transport en plaatsing.

Het maken van een grafmonument in opdracht bijvoorbeeld is heel persoonlijk en de uitvoering hiervan moet heel zorgvuldig gebeuren. Het gaat om een dierbare en het brengt veel emotie en verdriet met zich mee. Dit is soms best moeilijk maar juist daarom vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder!
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.