Beelden in Drenthe

GALERIE IN BEELD | KUNST DESIGN & HOME DECO

Beeld Drenthe Galerie en Beelden tuin Kunst Design Home Deco
Beeld in Drenthe

Bezoek onze galerie in Zwinderen

Ook in 2023 kunt u onze galerie en mooie tuin in Drenthe weer bezoeken. Wij doen ook weer mee met de Open Ateliers in onze regio. Dat is in het weekend van 11 & 12 maart dus zet deze alvast in de agenda!

Of u nu een beeldje zoekt, een bijzonder kunstobject voor aan de muur of een design kandelaar om sfeer in uw interieur te brengen wij hebben altijd wel iets moois voor u. Daarnaast is Zwinderen heel mooi gelegen en vindt u in de omgeving talloze mooie dorpjes met oude rietgedekte woonboerderijen en volop mooi wandel- en fietsroutes.
Genoeg te beleven dus! 

Voor een bijzonder kado idee voor een huwelijk, ouders of schoonouders of iets moois voor een paardenliefhebber hebben wij ook mooie kado opties beschikbaar. Een beeld kopen met betekenis maakt een speciale gelegenheid bijzonder. Wij werken ook in opdracht, dus wanneer u iets wilt laten maken in ons atelier dan kan dat ook.

Maak gerust een afspraak en bezoek onze galerie in Zwinderen! U bent van harte welkom.

Beeld in Drenthe

Bronzen beelden galerie, paardenbeelden, vogelbeelden, ijsvogeltjes in brons, uiltje in brons. Daarnaast hebben we een unieke collectie design kandelaars ontworpen door Maurice Den Boer, de ‘Candle Art’ collectie, in samenwerking met Home Society. Het atelier en de galerie in het mooie Zwinderen, een unieke plek met een een unieke collectie kunst en beelden! Shop online of maak een afspraak in onze bronzen beelden galerie en winkel.

KUZIZA Bronzen beelden Galerie en beeldentuin Drenthe
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.