Over ons

Galerie in Drenthe | KunstzinnigeZaken

Galerie KunstzinnigeZaken is een initiatief van Tanja den Boer-Stokhof en is opgericht in 2008 nadat ze met succes een Master studie filosofie afrondde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voorheen gevestigd in Rotterdam, maar sinds 2015 is zij samen met haar echtgenoot Maurice Den Boer met zowel het atelier als de galerie gevestigd in een oude Saksische boerderij vlakbij Coevorden in het mooie Drenthe.

Galerie KunstzinnigeZaken | Drenthe | online beelden bestellen | Figuratieve Kunst

Galerie KunstzinnigeZaken maakt en verkoopt figuratieve kunst van hoge kwaliteit. Tevens ontwerpen Maurice en Tanja kunstobjecten in opdracht voor gemeentes, bedrijven en particulieren. De gepresenteerde kunst is hoofdzakelijk van beeldend kunstenaar Maurice Den Boer. Door een jarenlange ervaring in een eigen bronsgieterij zijn zowel Maurice als Tanja gespecialiseerd in het maken van bronzen beelden gegoten volgens de cire perdue ofwel verloren was methode.

Galerie KunstzinnigeZaken is gevestigd in het pittoreske brinkdorpje Zwinderen, pal naast Gees, Aalden, Sleen en andere mooie zanddorpjes. Het is een fijne plek, een unieke en bijzondere locatie die nog constant in ontwikkeling is en waar een steeds groeiende klanten- en vriendenkring met regelmaat ontvangen wordt.

U bent op afspraak van harte welkom in onze galerie en het atelier. 
Wellicht tot ziens!

Workshops bronsgieten of boetseren volgen?

Altijd al een eigen beeldje willen maken of heb je al een beeldje gemaakt en zou je het graag ik brons willen laten gieten? Kijk dan even in de online shop voor de leukste workshops of neem contact op via telefoon of het contactformulier