Over ons

Galerie in Drenthe | KunstzinnigeZaken

Galerie KunstzinnigeZaken is een initiatief van Tanja den Boer-Stokhof en is opgericht in 2008 nadat ze met succes haar Master studie filosofie had afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voorheen gevestigd in Rotterdam, maar sinds 2015 is zij samen met haar echtgenoot Maurice Den Boer met zowel het atelier als de galerie gevestigd in een oude Saksische boerderij vlakbij Coevorden in het mooie Drenthe.

Galerie KunstzinnigeZaken | Drenthe | online beelden bestellen | Figuratieve Kunst

Galerie KunstzinnigeZaken maakt en verkoopt figuratieve kunst van hoge kwaliteit. Tevens ontwerpen Maurice en Tanja kunstobjecten in opdracht voor gemeentes, bedrijven en particulieren. De gepresenteerde kunst in onze galerie is hoofdzakelijk van beeldend kunstenaar Maurice Den Boer. Door een jarenlange ervaring in een eigen bronsgieterij zijn we gespecialiseerd in het maken van bronzen beelden gegoten volgens de cire perdue methode ofwel verloren was methode.

Galerie KunstzinnigeZaken is gevestigd in het pittoreske brinkdorpje Zwinderen, pal naast de mooie Drentse dorpen Gees, Aalden, Sleen en andere mooie zanddorpjes. Er zijn tal van leuke uitjes in Drenthe te beleven en er zijn volop mooie bed en breakfast mogelijkheden op bijzondere locaties.

Wij vinden het een bijzonder fijne plek om te mogen wonen en creëren. Een unieke locatie die altijd in ontwikkeling is en waar een groeiende klanten- en vriendenkring regelmatig iets moois weet te vinden.

U bent van harte welkom in onze galerie en het atelier. Maak wel even een afspraak van tevoren dan zorgen wij voor de koffie.

Wellicht tot ziens in het mooie Drenthe!