Galerie KunstzinnigeZaken online!

Kunst Galerie In Drenthe

Galerie in Drenthe | KunstzinnigeZaken

We hebben de website van Galerie KunstzinnigeZaken vernieuwd! We hebben naast alle informatie ook een geheel nieuwe online galerie. Hier kun je de bronzen beelden en andere KunstzinnigeZaken direct aanschaffen. Met een paar klikken haal je een uniek kunstwerk in huis! Betaling kan gewoon via uw eigen bank of overboekingsmethode.

Wij vertegenwoordigen ook de gehele collectie paardenbeelden van Maurice Den Boer. Deze is beschikbaar in de galerie en online. Voor meer informatie over specifiek de paardenbeelden kun je uiteraard ook naar www.bronzenpaarden.nl doorklikken.


facebook galerie kunstzinnigezakenNaast onze website hebben we ook onze facebook pagina om jullie op de hoogte te houden van onze activiteiten, aanbiedingen en natuurlijk onze workshops bronsgieten!

 

Naast onze collectie bronzen beelden ontwerpen wij kunst in opdracht. Denkt u aan persoonlijke gedenktekens, monumenten, ere penningen in brons of metaal, awards & andere kunstobjecten. Een beeld in opdracht gaat in nauw overleg met de opdrachtgever en u kunt uiteraard vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.