Bronzen legpenning

De bronzen legpenning voor de NVvL, de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaarttechniek.

In opdracht van Klaver Events hebben we voor het jubileum van de NVvL een mooie bronzen legpenning gemaakt. De penning is in hoogwaardig brons uitgevoerd en werd aangeboden in een luxe bijou doosje. Het ontwerp werd ons digitaal aangeleverd en het logo van de vereniging is in de penning verwerkt. De achterzijde van de penningen zijn egaal en zijn voorzien van een gravure met een jaartal.

NVvL van harte gefeliciteerd met het jubileum!

Wij maken ook graag voor u een bijzondere erepenning of legpenning. Een mooie herinnering en een tastbare waardering voor bijzondere verdiensten. Een penning kan geheel naar uw wensen ontworpen worden.

Erepenning

Penningen, legpenningen en medailles worden doorgaans zowel door overheden als particuliere organisaties verleend. Een erepenning is meestal een ronde metalen schijf die men in een doosje bewaren kan, maar er zijn ook erepenningen die aan linten en kettingen gedragen worden. In de literatuur worden de termen “erepenning”, “ambassadeurspenning” en “beloningspenning” door elkaar en naast elkaar gebruikt. Het gaat steeds om dezelfde soort penningen.
Naast de gewone klassieke erepenningen kunnen er ook vrijere vormen gebruikt worden om een penning uit te voeren, penningkunst.