Over ons

KunstzinnigeZaken is een initiatief van Tanja den Boer-Stokhof. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest o.a. als assistent-accountant en later als zelfstandig boekhouder, heeft ze het roer omgegooid en met succes een Master studie filosofie afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Finland IJsproject PoolcirkelIn de afgelopen jaren heeft ze aan verschillende exposities en kunstprojecten in binnen- en buitenland deelgenomen en zelf georganiseerd.
Een aantal ijssculptuur projecten in het hoge Noorden waren erg bijzonder, maar ook het maken van een metershoog houtsculptuur, gerealiseerd in Letland, heeft mooie herinneringen gebracht.

Tijdens deze projecten heeft zij veel kunstenaars en bijzondere mensen ontmoet. Door het contact met de kunstenaars en haar achtergrond in filosofie is uiteindelijk in 2008 het idee ontstaan voor KunstzinnigeZaken.

Atelier Maurice Den BoerKunstzinnigeZaken maakt bronzen beelden van hoge kwaliteit uit eigen collectie en daarnaast maken wij kunstobjecten in opdracht voor gemeentes, bedrijven en particulieren. De beelden worden gemaakt in het atelier van Maurice Den Boer  en door de gezamenlijke en jarenlange ervaring is KZ gespecialiseerd in bronzen beelden, gegoten volgens de verloren wasmethode, maar daarnaast leveren zij ook beelden en kunstobjecten in diverse andere materialen en formaten.

 

KunstzinnigeZaken is gevestigd in het mooie Drenthe, nabij Coevorden op een unieke en bijzondere locatie waar een steeds groeiende klanten- en vriendenkring met regelmaat ontvangen wordt. Op afspraak bent u van harte welkom op ons atelier. Wellicht tot ziens!


Maurice & Tanja