Beeld in opdracht

Een beeld in opdracht | Bronzen beelden

Voor een beeld in opdracht bent u aan het juiste adres. KunstzinnigeZaken ontwerpt en levert beelden en kunstobjecten van kwaliteit.

Wij hebben een eigen collectie bronzen beelden en werken daarnaast ook in opdracht voor bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bronzen beelden, ere-penningen, bronzen plaquettes en op maat gemaakte luxe business awards en u kunt bij ons terecht voor unieke persoonlijke gedenktekens, urnen en particuliere opdrachten.

awards en trofee in opdracht
Exclusieve Business Awards en Kunst in opdracht

Wilt u ook een uniek beeld in opdracht laten maken?
e-mail of 06-19184170

 

Bent u op zoek naar een unieke onderscheiding voor uw relatie en tegelijk een waardevast en blijvend kunstobject, dan kunt u een bronzen beeld of business award door ons in opdracht laten maken. Elk beeld komt tot stand in nauw overleg met de opdrachtgever en er zijn tal van mogelijkheden. Elk gewenst formaat en elke oplage. Maak tijdig een afspraak en houdt rekening met de ontwerp- en levertijd.

Persoonlijk | Afspraak maken

Villa_bronzenbeeldenMaurice
AVIATOREN | Maurice Den Boer, particuliere opdracht

In een persoonlijk gesprek met u als opdrachtgever kan geheel naar wens en/of thema een bronzen beeld in opdracht worden gemaakt. Alle stijlen, formaten en uitvoeringen zijn bespreekbaar en ook kan er gezorgd worden voor sokkels en tekstplaquettes in uiteenlopende materialen. U bent van harte welkom op ons atelier voor een vrijblijvend gesprek.

U kunt ons contacten wanneer u op zoek bent naar een jubileum beeld, een bijzonder relatiegeschenk voor uw zakenrelaties, een bronzen beeld voor uw nieuwe huis, een bedrijfsopening, een trofee, een herdenkingsmonument, een bijzonder huwelijksgeschenk, een bronzen plaquette, een uniek en persoonlijk gedenkteken

 

 

Meer informatie? E-mail op of maak een afspraak 06-19184170

Ontwerp | Levertijd

ere penning in brons
Bronzen ere penning

De ontwerp- en model fase nemen enige tijd in beslag. Houdt u rekening met een levertijd van minimaal 6 tot 8 weken, bij grote beelden zal dit langere tijd zijn uiteraard. Kleinere formaten, relatiegeschenken in oplage bijvoorbeeld, kunnen over het algemeen wel op kortere termijn geleverd worden.

Handgemaakte, zeldzame en unieke artikelen zeggen veel over de smaak en persoonlijkheid van de koper.

Alle kunstwerken van KunstzinnigeZaken worden door ons zelf als unica of in een gelimiteerde oplage gemaakt. Onze beelden zijn voorzien van een signatuur en zijn direct van de hand van de kunstenaar.


Exclusieve relatiegeschenken | Bronzen penningen

Brons is een zeer geschikt materiaal om een luxe relatiegeschenk in uit te voeren. Bijvoorbeeld een bronzen ere-penning of legpenning, een klein bronzen beeldje of uw bedrijfslogo als kunstwerk. U kunt ook uw bedrijfslogo of verenigingslogo laten verwerken in een nieuw ontwerp.

Er wordt altijd met een hoogwaardige kwaliteit brons gewerkt maar daarnaast kunnen de beeldjes ook in andere materialen worden uitgevoerd of worden verbronsd. In het geval van grote oplages, of promotionele beeldjes is dit vaak een uitkomst. De kosten hiervoor zijn aanzienlijk lager. Wij kunnen al een uniek ontworpen relatiegeschenk leveren vanaf €50,00 * per stuk.  (* bij grotere oplages) Elk materiaal is in principe mogelijk, voor specifieke opdrachten werken wij samen met gespecialiseerde partners. Informeer naar de mogelijkheden.

Plaquette vrijwilliger voedselbanken
Ereplaquette vrijwilliger voedselbank

Beeld in opdracht | Plaquette